Pregnant with iud

Assalammualaikum. Pinjam mata kawan-kawan semua sekejap. Nampak 2 line ke 1 line? Mata saya nampak macam 2 line. Risau sebab saya pakai iud. Anak baru 2y1m. Kalau betul positive ni high risk ke if pregnant with iud? I should consult with doc or test another upt? Anyway saya dah delay period 3 minggu. Plan nak test upt balik 2 hari lagi. Tapi rasa nak share jugak kat sini sebab risau. 🥲

Pregnant with iud
26 Các câu trả lời

boleh jadi tu..mcm sy 2mnggu delay period, line upt bru nak terang..

ada 2 line tapi.masih.kabur..semoga yang baik2 untuk sis..

beli pregnant test jenis lain pulak tgok naik tak

try dip n tell sis. selalu tepat yg dip n tell.

dah test semula pakai upt brand lain x?

walau samar2, still nampak cam 2 line

1 line terang.. 1 line samar2...

ala takutnya nk pakai iucd 🥹

4mo trước

ap beza iud db iucd ya?

Mcm 2 line sis. Tapi samar2.

sy napk 2 line sis ....