Betul ke Positive ? (18/8/20)

Assalam..nak tanya betul ke mata saya ni eh ? Saya nampak macam 2 line tapi samar2 lagi..saya test 3 hari lepas results negative. Period missed 2 hari dah..so decide test lagi subuh tadi. Tengok2 naik 2 line..tanda positive pregnant ke ni eh ?? #firsttime

Betul ke Positive ? (18/8/20)
41 Các câu trả lời

Alhamdulillah lega dengar..setelah 8 bulan mencuba..terima kasih mommy semua..harap saya dpt jaga kandungan ni baik2...sbb first time pregnant 🥰🥰..doakan saya ye mommy mommy semua 🥰😇

Positive, tahniah ye, xpe line tu akan makin terang nnti dah due tige hari lg sbb hormon beta hcg x tinggi sngt lg mase sis amik test ni, die akan makin terang sbb seiring dgn baby membesar

Sama la sis , saya tgh period ni 19/8 sehari je then 20/8 dah stop Malam Ahad 21/8 saja2 la nk test pregnant Naik 1 line tunggu sampai pagi Isnin nya Naik 2 line tp samar2.. apa pregnant.

Waktu terbaik nak check...seminggu lewat...tp Tu pn dh tunjuk positive Tu...cume test akan lbh jelas bile test selepas seminggu lewat...tahniah😊

positif tu sis, klau pudar tu kndungan Hcg dlm bdn blom bnyk... klau line tu terang Hcg dlm bdn bnyk ... taniah ye jga diri

positive sis... Same cam saya.. tapi kalau nak past,. tunggu lagi 1week...

Mcm saya haritu. Upt main cak cak. Tp smlm check guna clearblue alhamdulillah +ve

Tahniah sis. Alhamdulillah. Jaga diri baik2. Jgn buat kerja lasak yer😊

Betul dh tu jd macam saya lepas smnggu cek balik dh double terang

Alhamdulillah, tahniah.. Positive tu 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻