Penderahan

Assalammualaikum pada kawan2 Sy mengalami pendarahan, mula2 kecoklatan.. Dan hr seterusnya berwarn merah terang dan seperti darah period... Sy suda ke hospital..namun doctor sahkan saya cuma tanda2 penempelan pada rahim... Sy takut walaupn doctor dh jelaskan sebb drah tu dh mcm period... Ada sesiapa mcm sy.. Usia kandungan saya 7w5d

1 Trả lời

Kalo doc kata semua ok jd ok la tu. Tp kne bnyk bedrest la tuk elak pape berlaku.