1st trimester

assalammualaikum.. nak tanya normalkah lenguh2 kaki awal kehamilan?

9 Các câu trả lời

sama lah saya.. asyik lenguh belakang dgn pinggang sampai kaki.. kadang2 cramp perut on off. Naik risau saya dibuatnya. Yelah first baby kan takde pengalaman

normal sis.. pengalaman saya, dari first trimester sampai third trimester sakit sakit lenguh lenguh badan semua.. Good luck sis, enjoy the journey.

waalaikumsalam, sy masa mula2 pregnant mcm kejang kebas kaki ..ni okay sikit dah, cuma alahan je la sampai on off warded 😢

Saya pun kena sis.. Tp lenguh satu badan. Sbb hormon kita tgh tak seimbang... Rasa nak kena picit ja.

ya normal..lagi² kt belakang betis😅😅...Klau baring..kaki lapik bantal bagi tinggi sikit ok...

normal sis, tu bru 1st trimester tunggu yg seterusnya lagi rasa lenguh hehehehee

Normal sgt. Husband saya jadi tukang urut selama 9 bulan pregnant 🤣

sepanjang kehamilan akn lenguh sis 😅tabah ye