awal kehamilan

normalkah alahan semakin teruk apabila nak masuk trimester kedua?#bantusharing

2 Các câu trả lời

klu pasal alahan ni,tu rezeki masing²,sbb sya alahan tak lma dan tak teruk sgt,alah pada bau² wangi cuma dlm sebulan jer,pastu dah normal blik,syukur sgt² cuma husband je yg craving nak mkn itu ini😆mangga itu wajib suami mkn hri²

tak juga puan..apa yg sy tahu stiap org prjalanan hamil berbeza ada alahan pd 1st trismeter..ada yg smpai nk brsalin..nsb2 sbnrnye.g dpmudahkan segalanya..aamiin