Hb x naik naik

Assalammualaikum.. Nak tanya ada tak ibu2 di sini yang hb x naik² .. Mula² buka buku 11gm lepastu misi bagi makan ubat obimin naik lah 12gm .. Seterusnya x naik dah maintain 10. Macam tu ja sampai lah baby 28 minggu .. Dh makan macam2 & minum susu apa semua . Ikut arahan doktor x juga naik .. Sampai dh 5 kali tukar ubat .. #pleasehelp

14 Các câu trả lời

Minum air perahan lemon tanpa gula buat suam2. Inshaa Allah naik. Sy dulu anak first hb drop air perahan lemon ni sy amalkan.

2y trước

Yeke. Aaa sempat lagi ni. Sehari minum satu dua cawan pun okay, lepas makan. Before check up minum lagi secawan. Inshaa Allah naik.