Hb x naik naik

Assalammualaikum.. Nak tanya ada tak ibu2 di sini yang hb x naik² .. Mula² buka buku 11gm lepastu misi bagi makan ubat obimin naik lah 12gm .. Seterusnya x naik dah maintain 10. Macam tu ja sampai lah baby 28 minggu .. Dh makan macam2 & minum susu apa semua . Ikut arahan doktor x juga naik .. Sampai dh 5 kali tukar ubat .. #pleasehelp

14 Các câu trả lời

sye hari tu hb turun masa 3m. lps tu sye bykkn mkn sayur. krg kn caffien. mkn buah. terus naik 12 😂

2y trước

oh yeke .. Terima kasih 😊 ..

Sy ank petama pun rendah hb,,10 ja.nurse sruh mkn hati ayam,sayuran pastu naik 12,

2y trước

okay sis .. Tq tips nya 😊

Try minum air jambu batu marigold.. Bagus

saya makan kerang bru naik

2y trước

dh sis , sy dh makan yg buat kan hb naik tetap x jalan juga ..