Kad nikah / perakuan nikah

Assalammualaikum mommy2 nak tanya kalau dah buat buku pink tu dah sertakan kad perakuan nikah smuanya masa bersalin diminta lagi ke masa nak discharge .. ?

2 Các câu trả lời

Ye Betul Time Bersalin Kat Hospital .. Time Register Kena Bagi Surat Nikah ..

xpernah pula diminta. selalu mmg dh kepil dkt buku pink sekali tu saja

6mo trước

oh surat akuan ya. kiranya belum ambil sijil nikah asal dkt pejabat agama..btul? awk cuba call pejabat agama sana..tanya wali boleh ambilkan ke (if wali adalah ayah awk). klu boleh, snap sekali surat akuan nikah kpd wali. sbb awk mention dkt soalan is kad perakuan..bukan surat perakuan. tu yg sy konfius. utk 1st pregnancy mmg kk minta salinan sijil nikah. tp bila dh kepil dkt buku pink, hsptl tak minta lg dh..dia check dkt buku pink saja.