buku pink 12weeks

saya punye kad nikah belum siap lagi, tapi skrg dh nak masuk 12week xada kad nikah x blh buat ke?#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

boleh.. inform dgn nurse dkt klinik.. kad nikah belum siap.. yg pnting ingt date nikah tu bila.. slalunya nurse akan bgi tmpoh bila kena submit sijil nikah tuu.. tapi rsanya ikut budi bicara kkia juga.. puan boleh tnya direct staff kkia tmpt nk buka buku

Ada surat nikah sementara tak? Kalau ada, bwk sekali so senang nurse tengok