Barang Keperluan/Checklist ke Hospital

Assalammualaikum hi mommies2 semua. Maaf ya sy nk tumpang tanya. Apa je barang keperluan, checklist atau dokumen2 yg perlu dibawa ke hospital semasa proses nk bersalin nanti? Sy ank first. Dah nk masuk 38 weeks tp masih buntu nk packing apa utk diri sy sndri dan ank yg bakal lahir. Dokumen2 yg sepatutnya dibawa pun sy tak tahu. Harap mommies boleh bg idea, cadangan atau jawapan kepada soalan sy. Thank you mommies.

1 Trả lời

Hi u boleh google blogger byk yg bg info. Search je barang baby ke hospital. Blogger irene nadia pn ade list2 dia