Subchorionic hematoma

Hi assalammualaikum mommies2 ,nk tanya sapa ade experience pregnant and ade subchorionic hematoma tak?sy 13 minggu baru keluar ward sbb ade subchorionic hematoma l,dah detect masa scan 7 minggu size 2.4cm tapi now da mengecil,cuma i was worried since doct ckp still ade risk of miscarriage.sy tgh berpositive n berdoa spye my baby is kuat to fight with that hematoma.doct bagi kuat rahim.but it's not help 100%.if ade mommies2 ade experience can share some experience and semangat dgn sy tak💪

2 Các câu trả lời

Saya pon ada sch ni . Mase week 13 saiz 3cm. Tp sy xde bleeding. 19/3 ni sy kene refer O&G . Awk ade bleeding x?

4mo trước

Hi awak. Harini sy jumpa pakar. Pakar x jumpa pon sch tu. Myb dh hilang sndiri. Sy harap awk pon sama ya hilang sendiri