Durian dha masak

Assalammualaikum momies nak tnya ..kalau usia kandungan 7 minggu 6 hari boleh makan tak durian yg dha di masak#ingintahu #pleasehelp

Durian dha masak
5 Các câu trả lời

kandungan awk awal lagi. buat masa ni jaga kandungan dulu. durian to boleh simpan lama kan pasal dah masak. nanti kandungan dah kuat baru mkn. kalo xtahan sgt. makn sikit je rasa 1 sudu kecik pun jadilah. kandungan gula dlm durian tinggi. nanti awk nak buke buku merah takut ada masalah Gula dlm darah pulak. sbb kita pun xtahu masa mengandung ni mcm2 penyakit Mari. elok awk makan makanan yg berkhasiat semasa awal kandungan sementara baby nak kuat membesar.

2y trước

selagi kite xde alahan pada makanan. boleh je makan tp dlm kuantii perlu sahaja. mcm tembikai boleh he mkan. tp Sy makan dlm 2 3 potong xde masalah. Nabi pun pesan tembikai elok utk baby kalo xsalah Sy lah

atas ketahanan bdn https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟

2y trước

only for those due in 2023?2022 can't uh sis?

Makan bg pelepas rasa ok je kot. Cntoh teringin sngt mkn durian. Mkn seulas dua ja. Kdg ikut ats bdn org jgk. Sy pregnant mkn durian crepe kerap jgk.alhamdulillah anak xde mslh

Tengok badan sis, kdg bnda panas atau tajam tak sesuai untuk kndgan, Kalau saya benda panas saya tak boleh makan, contoh tembikai, sya makan akan bleeding.

2y trước

Tu saya ckap tengk badan, stgh bdn tak sama, saya tembikai mmg tak boleh makan, bleeding kalau makan. Hehe, kalau sis boleh makan kira sis boleh je, mak saya pun kalau prganant mmg tak boleh makan tembikai jugak,nth la🤭

elakkan durian sbb panas kata org. lepas bersalin blh digalakkan