Kurangg darahh hb

Assalammualaikum mmy" semua ubat ap lgy ar ksih tmbah drah,sebb sudh kena bgy cosmfer tu drah still low ermm,kemrin dokter ckap dya bgy sya 2 minggu shja lgy peluang,klw dlm 2 minggu tu drah msih low terpksa tmbh cosmfr kli ke 2,lepastu klw nda naik" lgy terpksa lahirkn bby pramtang erm sekrng bru 25 minggu 5 hri 🥹❤️#firstbaby

2 Các câu trả lời

Amalkan iron rich diet, lepas makan sumber zat besi, makan buah tinggi Vitamin C sbb Vitamin C bantu serapkan zat besi dlm darah

11mo trước

oritee tq