Kurangg darahh hb

Assalammualaikum mmy" semua ubat ap lgy ar ksih tmbah drah,sebb sudh kena bgy cosmfer tu drah still low ermm,kemrin dokter ckap dya bgy sya 2 minggu shja lgy peluang,klw dlm 2 minggu tu drah msih low terpksa tmbh cosmfr kli ke 2,lepastu klw nda naik" lgy terpksa lahirkn bby pramtang erm sekrng bru 25 minggu 5 hri 🥹❤️#firstbaby

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam. amalkan makan buah delima. paling bagus buah betul. jus cari yang original. ambil vco (virgin coconut oil). makan ubat iron tu dengan buah Oren atau vitamin c. jangan sesekali ambil dgn susu. jangan buat kerja banyak/lama satu masa. rasa penat tu paksalah diri berehat. susun aktiviti. semoga baby Dan ibu sihat ye

1y trước

orite thnks responn

Amalkan iron rich diet, lepas makan sumber zat besi, makan buah tinggi Vitamin C sbb Vitamin C bantu serapkan zat besi dlm darah

1y trước

oritee tq