Minta tips dari korang ??

Assalammualaikum, mau tnya kalau baby demam n cirit birit nonstop tu apa yg kita perlu bt utk kurangkan cirit birit ? sbb anak sy makan xmo tp minum kerap jugala, cuma sy risau dia lemas xbermaya sbb nonstop cirit ?? baby bru 1thn 4bln.

4 Các câu trả lời

Anak sy penah admit sebab cirit birit muntah. Belikan susu free lactose. Kalau berterusan bawak hospital terus

Bawa jumpa doktor. Baby minum susu apa sis. Kalau minum fm biasa doktor suruh tukar susu

5y trước

Bawa terus kecemasan sis takut badan baby dah kurang air. Nanti doktor akan ambil darah & check air dalam badan baby. Kalau air kurang diorg akan tambah air. Bahaya kalau kurang air tu sis.

Waaalaikummusslm..better bwk gi hosp...tkt kurang air dlm bdn..

5y trước

ni da bawa p hospt . ditahan sbb kurang sgt air dlm bdn .

Dh bwk jmpe doktor?

5y trước

okay. sy cuba bw harini