Dh book untk operate, tp nk tukar bersalin normal.

Assalammualaikum ibu2 yg lain. Sy dh book bersalin operate, tp nk tukar fikiran bersalin normal blh ke? Sape ada pengalaman? #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sbb ape ye book utk operate sis??sy dulu doc pakar yg bg date tuk operate..Sbb ank no 2 sy operate..so no 2 & no 3 jarak dlm setahun..tu yg doc suh operate ms tu..tp sy bersalin awal seminggu dr date yg doc pakar bg..Alhamdulillah sy bersalin normal dr tarikh yg dh doc bg tu

2y trước

Aynura najwa..Haah ms tu dh ade contraction bby nk kuar awal seminggu dr date doc tuk operate tu😅😅…so dpt la bersalin normal wlupun jrk setahun tuk ank no 2 operate…

🤔 nak tau jgk