Anak 2 bulan 22 hari

assalammualaikum ibu2.. normal ke baby kurang mnum susu sejak2 ni..mmg kena paksa mnum... selalu 2jam mesti mnum susu..skrg jarak 3jam mnum susu tu pun paksa (kena ada cara) baby mnum susu formula.. sukatan mnum susu selalu 3oz.. baby first...

2 Các câu trả lời

ni la saya tengah hadap skrg.. baby saya 2 bulan 24hari.... kena paksaaaa.. geram sgt... dia mngamok...

Baby ada muntah / banyak sangat berak / tak berak langsung tak sis?

3y trước

Alhamdulillah berak semua ok.. Kalau macam tu awak try minta nasihat doc / nurse.. Semoga Allah permudahkan segala urusan awak dear..