gulisan pati delima

Assalammualaikum dn good morning everyone.. sini momyL nk tya sp y amalkn pati delima tak Kira la ap pow kena klo ad blh letak Di ruangan komen bgi tahu mcm mn perubahan setelah menguna Momy L mmng mengamalkan pati delima dri awal kehamilan sehingga 6 bulan pregnant, syukur sepanjang preggy Hb momy tidak trun n ddk dlm keadaan bacaan y cantik dn setiap kly scan bby aktif sejak awal 5 Bulan pembesaran bby mengikut perkembagan kata dokter Alhamdulilah. Klo nk Di ikutkan berat bdn momy n mmng X kena la, ringan dn SSH nak Naik Berat badan,momy sblum pregnant mmng ad mslh darah rendah. Tetapi momy2 semua kena tahu tak semua org Sama. mungkin ad y sesuai dgn pati delima mungkin ad y x. Tapi momy blh la Cuba jika ingin mencuba?.. selebihnya berdoa ok.. Momy L amalkn 2 sudu setiap Hari before sleep or after eating, sbbnya Rasa dy mmng X kena dgn tekak momy L. Sbb Tu just take 2 sudu je setiap Hari. Rasa dy agak masam sgt?.

1 Trả lời

Sya mix dgn ribena.... 2sudu pati delima +2sudu ribena mix dgn 1liter air... Everyday minum...