set mandian newborn

Assalammualaikum Dan good morning momy smua.. momy L nk tya momy2 y berpengalaman dkt sini tntg set mandian bayi baru lahir dn bakal lahir Jenis ap y sesuai dn selamat. Kongsikan Di ruangan.. harap dapat membantu klo blh sertakan gambar?

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam..Daya sebelum ni guna johnson baby utk ank y pertama n kedua.But since ank ke-3 kulit dia agak sensitif dan selalu kering.Daya cuba pakai ni.Alhamdulillah,kulit baby makin soft n smooth..Dia ada head-to-toe wash macam dlm pic kat bawah.Baby Soothing Cream & Body Cream..Tekstur dia pon x berminyak ,bau pon wangi😊

5y trước

Tq 🌹

Sy guna yg drypers pny...bau pn wangi je😍

5y trước

Tq🌹