hair fall become so worse ever ?

Assalammualaikum dan salam sejahtera... Hi mommies and all mommies to be.. Wish you all happy Wednesday ? Saya ibu kpd sorg anak perempuan.. Usia bayi saya kini dh 3 bulan 14 m8nggu.. Saya nk tanya, ada x mommies dkt sini yg alami masalah rambut gugur yg sangat teruk? Maksud saya setiap hari rambut gugur lebih drpd 80 ke 100 batang dan lebih? Kadang sampai takut nk sikat rambut.. ? Ada sesiapa yg sudi berkongsi solusi? Sebelum tu, terima kasih in adcance ya ?

2 Các câu trả lời

Sy ptg pendek dh rambut. Xlarat nk hadap hari2 rambut gugur byk sgt. Baby dh 7bulan lebih masih gugur. Suami pn kata ptg je. Sudahnya trus ptg xfikir ape dh. Haha.

5y trước

😅😅 betul tu