Tambah Selera Makan Bayi

Assalammualaikum, boleh bagi tips tambah selera makan anak? selain produk2 online tu? Anak saya ni, makan pun kena paksa. Sampai menangis, baru saya berhenti kejap. Lepas tu sambung bagi balik. Susah hati anak tak ada selera....

4 Các câu trả lời

hai ibu, anak berapa bulan? macam anak saya tak ada gigi lagi tp nak makan nasi, sy buat juga nasi + sup. (selalu lah tukar2 jenis sup jgn yg sama je tau) x kesah apa2 sup. Kadang sy buat tahu telur yg makanan lembut beri dia. Alhamdulillah xde sembelit, beri juga dia banyak air + buah buahan. Semoga baby ibu sihat hendaknya 🥰