Cyst Endometrioma

Assalammualaikum.. ada x sesiapa dlm ni yg ada pengalaman sakit cyst endometrioma? Kandungan sy dah 15 minggu. Cyst sy besar saiz 8cm. Doktor bg sy pilihan sama ada simpan / operate. Tapi dua2 ada risiko keguguran. Sy buntu nak buat keputusan dan ni anak 1st sy. Mohon bantu sy. ?

5 Các câu trả lời

Salam sis.. boleh cerita pengalaman sis tak? Sy ada endo history.. skrg pregnant ada cyst 4cm 8week skrg. Apa keputusan yg lebih baik. Boleh share?