Cara mengatasi kembung perut bayi

Assalammualaikum ada tak sesiapa tau cara mengatasinya kembung perut bayi. Baby sya baru sebulan lebih. Setiap pagi dia asyik menangis

2 Các câu trả lời

masa mandi u mandi kan bb ngan air suam kuku..pastu u tuam tapak kaki n perut..kalau x nak tuam..lepas mandi u letak minyak telon tapak kaki..perut..blkang pinggang ke ats n labu betis..u pn pastikan xmkn makanan or minuman y blh bt bb jd kembung klau u mnyusu badan

lepas mandi selalu urut perut,kaki tangan..