kurang berat badan

..assalam..ibu2 ada y boleh suggest menu atau vitamin atau apa2 y buatkan berat badan jdi ideal..anak sya umur 6tahun baru 15kg..kdng tgk kesian cgt kurus badan..mcm2 vitamin dah cuba,makan pn kurang kt rumah..

kurang berat badan
1 Trả lời

alolo siannya dia..kurus hehe..asalkan dia makan okeylah tu..bgi makan buah and sayur sayur kot and protein lebih sikit

5y trước

..tula..kurus cgt..tkut sakit ke apa y kita xtau kan..tp mintak tu tak la..harap sihat-sihat ja..buah suka,sayur mmg susah nk mkn..carrot jea dy suka..