positive atau negative

assalam semua.Tarikh first last period 10/4 ..Period sy kdg2 on time dtg stiap bulan.ade tu sebulan x dtg..minggu ni sy cek upt naik 2 line.Td pergi cek klinik dr ckp xde nmpk kantung lagi.Sy jd confius sy betul pregnant atau x.kt bawah sy ade lmpirkan gmbr upt.

positive atau negative
8 Các câu trả lời

macam sy bln12 2x datang period mcm biasa 7hari tak pernah2 macam tu Lps tu delay period bln1 check double line alhamdulillah sekarang 22minggu🥰

Pregnant tu.. Sama dgn sy.. Period 10.4.2023..lps tu xdtg2.. Bila cek upt.. Naik 2 line.. Pergi scan dh ada kantung..

1y trước

pergi scan jgk x nmpk kantung. rahim tebal je dr ckp.dr anggar 4 minggu sbb period x regular n x nmpk kntung.repeat scan 2minggu lg.harap baik baik saje.um

Sy pula 9.4, last week scan nmpk kantung sahaja.. mggu ni scan balik, bru nmpk baby n heartbeat.. n doctor kira dlm 6w3d..

kandungan mungkin baru lagi awak. sebab tu belom nampak pape lg. mungkin persenyawaan baru berlaku.

positive tu. btter kalo nk buat scan time upt da sama terang.

positive tu. nanti 2 minggu pergi cek semula dgn Dr

maybe baru lg tu

pregnant