ibu2 yg full bf baby n ambil vaksin covid19?bole tak kongsi pengalaman d sini

Assalam semua..sy ingin mengambil vaksin covid19 tp sy full bf n baby sy skrg berumur 11 bulan.Hati sy berbelah bagi kerana risau ada kesan sampingan kpd baby sy kalau sy ambil vaksin,tp skrg sy berumur 42 tahun...ada tak ibu2 yg berpengalaman,kongsi pengalaman bersama d sini...#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

hi momy. sy adalah ibu yang myusukan anak..anak nk masuk 2 thun..cucuk vaksin dos 1 dan 2 sekitar bln 3 aritu . alhamdulillah..kne dptkn consult dari doc ..jika xde hlangan blh cucuk .tpi sy selepas cucuk sy pump n buang..ari ke2 bru direct feed cm biase....