alahan

Assalam. Sape kat sini boleh kongsi pengalaman hamil alahan teruk. Dan mcm mne dengan baby ye? Tq

2 Các câu trả lời

Wslm . . Org kata ibu yg alahan terok nie , baby kat dlm tu sihat walafiat . . Sy alahan sampai 7 bln , paling terok kndgn 3bln , kena admit sepital & drip 46 botol 😅 tp bila scan baby , Allahu sgt active , xpndi duk diam sampai doc pun susa nk amik ukuran sbb baby active sgt . .

Owh ye ke. Sy baru je kndungn 6 minggu. Tpi xleh nak makan asyik muntah je. Minum pn muntah.