Pengalaman minum jus mamariam

Assalam, nk tanya ada sesiapa pernah minum jus mamariam nk tau berfungsi tk untuk naik kn hb

2 Các câu trả lời

sesuai utk sy...masa bukak buku hb 8.8 je..mmg rendah sgt...lg 2 mggu kena dtg lg nk cek hb..so beli jus ni...makan hati ayam n bayam hari2...dlm 2 mggu tu naik 11.1 hb sy...mgkn sbb jus ni dgn makan hati ayam bayam tu kot...

Cuba minum nar eksisi. Murah berbanding mamariam. Tapi elok sgt utk naikkan hb. Insyaallahh