1st pregnat ,

Assalam, nak tnya pndapat mommy² dlm ni, harini sy dah 6week, tp harini ada mcm spotting mula2 coklat² lps tu jd darah plk tp xbyk masih xbhnti lagi. Td pergi klinik dan scan dktr ckp xnmpk apa2 lg, mybe suspect luar rahim. Dan suruh refer pakar. Balik tu sy jd sedih plk. Hmm.

4 Các câu trả lời

klau mcm tu jgn tggu awk trus prgi hospital sbb doctor pakar ckp klau bby bru nk menempel sstgh rsa mild cramping spotting setompok tp tk bnyk . sy msa t1 mild cramping kena warded dkt sg buloh 3 hari doctor o&g syak luar rahim jgk tp masa tu buat tvs dh nmpk kntung dlm rhim 4 week lebih dh nmpk kantung . sy trpksa resign now sy nk masuk t3 dah bru slow2 sapu lntai , masak tp tk kerap . sy msa t1 dngn t2 mmg bed rest kaw2

Sy 5w scan 1kantung dlm rahim mse ni bleeding.doc bg ubt kuatkan rahim. Habis ubt smmgu darah keluar smula..tbe2 senak sangat2, smpai la berjam2 scan ats bwh ..last2 jumpe dlm tiub bby da nk msok 7w. Da ad heartbeat .. Trus oprte buang..huhuhu..beta hcg mmg tinggi

1mo trước

ok

Cuba try pergi 2-3 klinik lain mintak alternative opinion. Sebab lain klinik lain machine. Mana tahu ada clinik lain yang scan boleh nampak. Sebab bleeding in early pregnancy can be: 1. Implantation 2. Threaten misscarriage 3. Ectopic Pregnancy

Tnggu lgi 2w sis..harap bby tu ade dlm rahim la,. Klau berterusan kuar spotting/bleeding tkut tu tnda ancaman kgguran

1mo trước

Sis dah gi klinik ke?