Saya tanya

Assalam, nak tanya..Carrie junior yang ni sesuai tak untuk umur setahun 10 bulan?kawan yang bagi hadiah, saya tak tahu sesuai ke tak untuk anak umur setahun 10 bulan #bantusharing #firstbaby #ingintahu

Saya tanya
2 Các câu trả lời

kalau pendapat saya, ikot kulit budak..anak saya umur 5 tahun pakai, menggerutu dan kering tp anak setahun pakai okay..awak try dulu, kalau kat kulit dia okay, teruskan la pakai..awak cuba baca kat belakang tu ada tulis, dari umur berape boleh pakai..kalau dia cakap newborn..boleh la kot

2y trước

Ok sis, terima kasih😊

blh je wak..sy bb xsmpai setaun pn dh gune..asal xde bhn2 y x slamat je..lgpun carrie ni lembut

2y trước

alhamdulillah, terima kasih awk😍