Susu yang sesuai untuk ibu mengandung

Hi everyone Saya ada masalah bila minum low fat, fresh milk je mesti cirit birit dan sakit perut . Kalau almond , oat , soy milk Saya okey je. Ada sama macam saya tak ? Boleh suggest susu apa yang sesuai Saya risau tak cukup kalsium. Thank you.

1 Trả lời

Tak minum susu takpe. Boleh opt calcium pill from doctor. Plus if you nak calcium from real food, tak semestinya kena minum susu. Yogurt, tofu, cheese, sayuran hijau, blueberry, guava, kiwi, antara sumber kalsium yang lain. So always work closely with your doctor ya.

2t trước

thank you for advice sis