first preggy , first baby

Assalam . Nak tanya , baru preggy 6minggu . Boleh ke mandi manda dekat air terjun ? Menjejaskan baby dalam perut tak ? Ad effect pape tak kalau mandi air terjun ?

10 Các câu trả lời

Klau bleh awl2 nie elakkan mndi dekat tmpat2 mcm tue..1. takut trgrlincir ke apa. 2. Kawasan air trjun biasa hutan & pndlaman kan? Klu org hamil bau kuat org kata,tkut ad makhluk2 yg suka..sy pn pnh pergi air trjun tp dah 5bln,duk tepi je xmandi pn..sy usap perut & banyak baca ayatul qursi..moga Allah lndung