Anak suka tido mendongak

Assalam nak tanya ade tak mamy2 sini ade anak mcm ni suka tido mendongak kepala camtu. Kite slalu kena betulkan cara tido nya tu sbab seram pulak tengo tido mcm tu. Kadang dah elok betulkan blh pula dia ulang dongak balik. Slalu elok je tido behave. Cuma kadang xbehave tido dongak2 camtu.

Anak suka tido mendongak
26 Các câu trả lời

tak yah risau... x ganggu prnafasan pun... mak baby pun tidoq mcm ni...🤭 sy asalnya x perasan tp hubby la ambik gambaq tunjuk ank n mamanya tidoq sama ja style...😂

masyallah comelnya lebat rambut..brap beratnya..normal je bby sy pun tidu gitu tapi sy xpkai kn btal sbb tkot tertup muka dy..msa bby pon blh than lsk ank sy tu hihu

5mo trước

masyallah smngt sblun lbh dh 5kg

Normal rasanya sis. Mungkin itu position yg dia rasa selesa. Anak saya dah 8 bulan still tidur mcm tu. Btw tolong gomolkan anak awak utk saya ye. Gerramm tgk baby nb niii

5mo trước

Haha.. geram tengo dia ni tp kadang tu rasa nak gigit je bila nak tido kena meragam dlu baru tido🤣🤣🤣

sama mcm anak saya .. sampai skrg 1y3m pun masih mcm tu .. risau dia sakit tengkuk .. kena selalu betulkan posisi kepala dia

baby mmg tido mcm Tu,normal je Tu. mgkin sbb dorg dh lama tdo dlm perut pon style cmni ..hehe. ank2 sya smua fesyen Tu la..

sama dengan anak saya, selalu juga saya betulkan kepala dia risau dia lenguh. saya pun nak tahu jawapan kenapa baby tidur macam ni?

5mo trước

Tu la kite yg seram tengo risau dia lenguh🤣 tp blh dia buat balik lagi lepas kite betulkan

Baby sy baru2 je suka tdr mcm ni, dh betulkan tapi xlama dh dongak balik🤣 baby sis berapa bulan? Dut2 nya 😆

Xpe baik utk leher dia supaya leher dia kurang lembap utk kurangkan risiko ruam kt leher dia

same anak saya smpai skrg da 2 thun pon masih mcm tu tidonya, but no need to worry normal je

normal sis.. diorg selesa tdr mcm tu.. ank sya 3 tahun 6 bulan pun masih tdr mcm ni ...