Ingin tahu sangat...

Hai mummy semua .. Nak tanye .. anak saya masuk sebulan .. dia ada mslh kahak dan tak selesa tido dalam keadaan flat biasa .. boleh tak tido dalam keadaan letak bantal belakang bahagian dada dan kepala mendongak sedikit disupport bantal atas kepala .. itu je cara dia selesa tido ...#pleasehelp #ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

maybe puan boleh buat cara hospital, tepuk blakang dia supaya kahak keluar.

3y trước

yap ... boleh cuba