jamu

Assalam nak tanya , ade tak ibu2 yang makan jamu masa berpantang? Mertua ckp air susu badan saya masam sebab tak makan jamu . Jadi bila anak hisap susu saya , perut rasa tak selesa .

18 Các câu trả lời

Wife sy amal manjakani semasa brpantang..bila brsama lps habis pntang tuh fuhh nikmat dia lain mcm...

5y trước

Whateverrr 💁‍♀

Errr...gitu plak..mn dtg mitos to sis..sy pon xmkn jamu mase pntg dlu...kalo mkn sy sakit kpla

5y trước

Ye sy malas nak argue lebih2 . Diam lebih baik kan . Huhuhu

apooo merepek laa 💆‍♀️. tada nya air susu masam sebab ta makan jamu ..

5y trước

kite pon czer jugak sis, jamu2 tu semua ta penting pon janji amalkan pemakanan yang seimbang dengan sihat je .. banyakkan minum air masak tu yg penting , jangan stress2

jamu x bagus utk yg bf sis...nanti perut baby meragam sebab panas...

5y trước

Betui2

Wsalam... sye xmkn lg... tp mentua suruh mkn... sye mkn jelly gamat dlu

4y trước

Ceaser

Setahu sy klo bg ank susu bdn xelok mkn jamu, sbb y mmg xmkn jamu

5y trước

Sye fikir gitu tp org tua suruh kita mkn aje... diorang beli mcm2 jamu... sye smpan dlm beg

Jamu tu panas sis..xsesuai utk ibu yg bf..

5y trước

Ye btol sis

Merepek sgt je.. Hihi.. Xpnh dgr pun sblm ni..

5y trước

Sy pun tak pernah dgr jgak . Kakak2 sy bersalin sblum nie pun tak pernah plak mak sy ckp cmtu . Huhuhu