Jamu sendayu tinggi amme complete

Ada tak ibu2 yang pernah makan jamu sendayu tinggi ni masa berpantang? Ok tak?

2 Các câu trả lời

Hi dear, ada try consume Jamu Tun Teja tak dlm pantang? Produk ni KKM approved so trusted ✌️

kawan ada guna set bsalin st mmg bkesan nnt sy pun nk guna set bsalin st juga 😊

5y trước

Dia fully bf x kwan sis tu? Kalau fully bf bby dia ok x msa dia consume tu? Bby crit ke apa ke ada x? Sy bru bli td tp kna makan ubt tu 2bji 3 kali shari. Tp sy makan 2 bjik shari je dlu sbb tkut pnas sgt