Boleh minum milo ke semasa pantang?

Assalam n slmt mlm mummy² smua.. Nk tnye blh ke minum milo semasa pantang sbb sy tgh brpantang hr ke-10 hr nii.. Selalu sy minum air kosong suam n air kopi o panas je.. Nk minum milo x berani n risau plk sbb x pnh minum semasa pantang.. Tnye ibu pn dia ckp dia x berani minum milo semasa pantang kami adik bradik dulu sbb takut luka bwh x sembuh betul n brnanah.. Blh minum milo x ye semasa pantang nii?

35 Các câu trả lời

bole je minum milo.sy minum je tp bancuh letak susu full cream milk..apa2 minuman sy letak susu.byk sgt susu bdn sy.lbihkan minum susu sis.