SUSU DUTCHLADY

Hye moms sy nk tanya,blh x sy minum susu dutch lady yg kotak kecik tu..sy dlm pantang hari yg ke 43..ank skrg baru 1 bulan 12 hari..sy nk minum apa2 risau sbb ank sy full breastfeeding..perutnya plak sensitif..haritu sy ada minum milo & horlick pn perutnya meragam sampai x tido mlm dia duk nangis #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

boleh minum. sepatutnya Milo dan Horlicks pun takde masalah. baby perut meragam tu sure sebab Milo dan Horlicks ke? ibu urut perut baby kalau baby tak selesa ya, boleh belajar urutan keluar gas baby dari YouTube ❤️

takda masalah rasanya milo untuk bagi kita tenaga mungkin perut baby ade masuk angin kot, kerapkan tuam dkt perut baby, susu dutchlady awk boleh minum saya pun pantang minum je susu ducthlady &milo

Boleh