Berpantang

Assalam n morning. Nak tanya, siapa yg pantang bersalin tapi tidak berurut? N then kalu pantang sendiri dan ada anak2 yg lain. Korang still xbuat apa2 mcm mengemas ke memasak ke atau sbgainya sampai bapa hari ek?

1 Trả lời

Sy xpenah berurut lagi semenjak lepas habis pantang n memg pantang sndr sbb suami jaga...sy xbuat kje smpi ckup 40 hari tp lps 40 hari tu xde la buat kje berat cuma buat sikit²...tolong husband mana mampu dlu pastu slow² ambik rutin harian kita...