34 weeks 2 days

Assalam n hye mummy².. Nk tnye sy skrg tgh preggy ank ke 3, 34w 2d n ptg smlm ade kuar lendir coklat merah cm darah tnda ape yea sbb sy mmg ade keputihan hijau n UTI semasa preggy trmsuk ank ke 3 nii.. Ank 1st pecah air ketuban n ank ke 2 kene induce sbb overdue so x pnh lg kuar lendir cm nii semasa preggy.. Lendir nii tnda pnyakit ke ape ehh? Ade mummy² yg tau x lendir ape nii? Klu tau tlg bg tau sy yea, tq..

34 weeks 2 days
2 Các câu trả lời

Kalau dah turun lendir macam tu, dah kena get ready utk ke hosp sis

4y trước

Owh oky, tq sis..

Tanda nk bersalin tu sis.. Boleh pergi hospital dh tu..

4y trước

Owh baiklah, tq sis..