Ubat stop susu

Assalam Mummies, sy nak kena pegi training 7 bulan kat kedah..nak pegi awal september depan. Jadi sy nak tahu, boleh ke sy ambik ubat stop susu?..sbb anak sy dh nk masuk 1y7m tapi dlm fasa nk stop susu ni..kalau boleh ambik ubat stop susu..ada mummies dlm ni tahu x bahaya ke x ambik ubat stop susu?

4 Các câu trả lời

Stop natural je.. Mula2 bf malam je sekali. Pastu stop waktu malam or bg sekejap je. Sudahnya lama2 anak sendiri xmau sbb susu dh sikit.. Dh 2 bulan anak takmau hisap tp if picit still ada je susu. Tp mcm susu kolustrom tu kaler dia. Breast xde bengkak pun

Consult doc dlu sis..sbb saya dlu pun consult doc then doc bagi ubat stop susu tu. Sebijik je, mmg terus stop susu nya tak keluar langsung dah..kalau kita ada reason yg munasabah, doc okay je nak bagi. Yg penting kena consult dlu la.

tak ada pengalaman ambil ubat. saya just biarkan je tak pam tak bg anak df

2mo trước

awal² tu memang bengkak. saya marmet je asal keluar sikit bg kurang sakit

sy rela naturally lg, sy susu 1x sehari je kejap tk sampai 10 min.