Stop direct feeding baby setahun

Assalamualaikum mommies, baby sy dh setahun fully df.. minum susu botol memang xnk langsung.. sy nk stop susu badan tapi tak tahu mcm mana , kalau ada yg boleh share tips kat ni tolonglah bagi tahu.. susu sy nk kering dh, breast sebelah je ada susu. . #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

kalau puan nk bf ank smpai 2 tahun blh beli pil.tul.adakan susu balik dkt klnik..tp jika mmg nk bentikan awl ank bf...mcm sy dlu sbb ank ada alami kesan vaksin yg sy ambil..jd sy kena stopkan bf ank asap..sy ambil asam jawa tu letak dkt nipple nnti ank mnyusu akn rs masam2 sy kata susu dh basi xblh nyusu dh..ank akn merengek seminggu dua..kena mintk kerjasm.dr husben tuk jg ank pujuk ank belikan ank botol air yg dia suka..bg dia minum air kosong..in shaa Allah lepas tu ank ok dh .. mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin