First time

Assalam mummies thiss positive pregnant ?? Sya x tw nk kata apa sngt teruja Alhamdulillah .. sgt sgt happy ??? apa ptt sya buat lps ni ??

First time
81 Các câu trả lời

Tahniah... the next thing to do go to a clinic and ask doc to do upt test again.. biarkan confirmkan scara formal. 😁

5y trước

Alhamdulillah sis syukur da 7minggu lps check hari tu .. doakan sya n kandungan sya sihat 😍

Tahniah sis..kalau nak comfirm sis boleh pergi klinik dulu check.. Nanti doctor akan bgtaw sis pregnant atau pon x..

5y trước

Oh so x blh pcya 100% gn utp la kira nya sis .. inshaAllah nnt sya dptkn kepastian dr doktor .. terima kasih sis 🥰

Double line ni sllunya positif prgnant.. Pegila scan klinik swasta dulu confirm kan.. 😊

Yay tahniah! Pakai pregnancy tracker dalam app ni! Senang nak track perkembangan anak!

5y trước

Alhamdulillah terima kasih sis 🥰

Alhamdulillah awk preg dear. Bykkan rehat & cover angkat benda2 yg berat.

Waalaikumussalam. Da terang2 double line awak. 💆‍♀️

Alhamdulillah ya puan pregnant .. jaga diri ya jgn teruja sgt hehehe

5y trước

Alhamdulillah syukur terima kasih sis ..

Congrats..p klinik swasta scan bby.. then booking dgn kk.. bukk bku pink

5y trước

Alhamdulillah terima kasih sis

Tahniah sis , jaga kandungan bgs² , jaga pemakanan n jaga kesihatan..

5y trước

inshaAllah sis.. terima kasih byk 🥰

Nak tahu brapa weeks guna clearblue.. Tp mahal skitla kat farmasi..

5y trước

25++ kot. Xsmpai 30.. Tp skrg xthula brapa hrga..