Beli barang baby

Assalam hi mommy semuaa.. nak tanya pendapat.. okay tak kalau nk beli keperluan baby dan ibu utk persediaan letak barang dalam kereta sekarang? Sekarang sy nak masuk 25 minggu.. sy ibu mengandung yg memang ade kencing manis dari sebelum mengandung lagi.. kire bukan gdm tauu hehe.. so mmg 37 mggu sy dah kene standby dah.. #bantusharing #pendapat

3 Các câu trả lời

Boleh mommy..beli sikit2 yg penting2 dulu..dah tahu jantina lagi senang..kalau nak beli pampers beli yg pack kecik dulu pun boleh sebab bila dkt hosp nurse akan mintak sediakan pampers & wetwipes..baju baby bila nak discharge nanti. Utk mommy pula dah boleh standby stokin, kain batik/jubah..kalau nak pantang sendiri cuba guna herba set pantang keep dara..semoga segala urusan mommy & baby dipermudahkan & sentiasa dibawah lindunganNya..

3y trước

Terima kasihh membantu ❤️❤️ ameen ameen ya Allah.. terima kasih juga atas doanya 🥰 mogaa doanya berbalik pada puan juga ya ❤️

mmg ramai mommies yang buat macamtu, tapi makesure tak masuk habuk semua. even i dulu kad pink dengan brg2 baby mmg tinggal je dlm kereta. senang if jadi pape

3y trước

Terima kasihh membantu puan ❤️❤️

mmg cmtu