melahirkn bby kembar

Assalam mommy semua ..sapa ada pengalaman bby twin selalu nya lahir @paksa melahir kn minggu keberapa kah

3 Các câu trả lời

Masak 30minggu doktor bagi tempoh 4week lg...masa 32wek td jumpa dok balik ..kata ok uri kedudukannya x jgk bahaya ..sebelah laluan jer jgan jer tertutp itu laluan..

Wkumsalam..sllunya 37w dr dh sruh msuk wad..tp tgk keadaan awk cmne..pengalaman sy 37w kene msuk wad..skrg awk dh brpa week? Dier xakn pksa melahirkan..klau awk xde ap2

4y trước

Bole .kadang rasa x selesa sbb kt bawah dh penuh klu duduk rasa aktif sngat ..

Wah.. Bestnye dpt kembar.