Kembung perut

assalam mommies .. sya nak tanya .. abk sya sejak cucuk 3 bln tetiba jdie angin dlm perut .. boleh dgaq bunyi mcm kentut dri bhgian perut .. ank saya akn menangis gila rsa saket atau kurang selesa .. sya dh cuba tukaq susu , dh jmpa doc swasta , doc kerajaan , smua ckp bnda yg sma . ank sayan colic .. tapi yang saya heran bunyi tue hanya di bhagian kanan saja .. bila letak tgn bleh rasa mcm ad pergerakkan angin dlm perut .. sya pon xtau ap punca dye .. sgala mcm bnda buat dh tukaq susu, tukaq botoii susu anti colic , colic drop.. still xokeyh .. dh sebulan mcm tue .. kesian kt anak stiap kali nk tido pon susah .. asyik angkat2 kaki jaa .. pernah tak spa2 alami situasi yg sma mcm sya .. ap yg mommies buat utk legakan blek perut anak .. sya dh terlampau buntu .. xtau nk buat ap dh .. - sory ayat berterabuq

3 Các câu trả lời

Sorry tt , maaf nak tanya macam mana anak awak skrg ya? sebab anak sy pun mcm tu 😥 Kesian sngt tgk.