Alergik kulit

Assalamualaikum.Sya nk tnya sape ad msalah kulit semasa mengandung?bleh bgi Tips x nk hilangkan alergik tu.Sya punya alergik tepi kemaluan,celah2 tu naik bintik2 merah macam ruam.Sya dh prgi klinik kesihatan,doc bgi ubat sapu 3 jenis ,Sya dh spu smua pon still gatal jgak😭Vaseline utk ruam pon Sya dh sapu xhilang jgak gatal😭😭Sekarang ni Sya susah nk tido,asyik tersedar sbb gatal.Suami sy dh buat macam2 nk tlong ,smpai dia xckup tido dok sapu ubat utk Sya

2 Các câu trả lời

saya kena gatal2 tu masa 18w... saya sapu guna olive extra virgin oil... alhamdulillah kjap je trus hilang rasa gatal2 tu

cuba beli cream egozite kat shopee.. sy pakai tu alhamdulillah hilang