Bersalin Di Hospital Kerajaan Mahal Ke?

Assalam mommies, ni saya anak yang pertama. Jdi pengalaman tu mmg zero lah. Nak tnya kalau bersalin di hospital kerajaan mahal tak kos pembelajaan dia? Kena juga prepare kos dia. Hehe

43 Các câu trả lời

Sy b’salin cezer, caj total dlm rm200++ jer klu xsilap...huhu

Murah sangat2. Bersalin normal check in 2hari RM50 sahaja.

Sy hari tu bersalin di hospital Temerloh kena rm60 normal

Saya rm110. Tu sbb saya vacuum, then ambik epiduralzz

5y trước

Haah anak pertama mmg diaorang bg epidurale. Sbb takut taktahan contraction en.

Tak mahal pon sis,sy kne masetu baru rm100..😁

Bersalin kat hospital gov hnya perlu GL saja sis.

5y trước

Ya.. Dapat.. Suami boleh guna utk isteri dan anak... Sama juga kalau isteri.. Suami dan anak blh guna..

Murah,, x la mcm private beribu😂

Saya pakai GL.. 😁 Alhamdulillah..

Tak mahal. Tidak lebih dari ratus.

Murah je. Dari RM20.