Bersalin Di Hospital Kerajaan Mahal Ke?

Assalam mommies, ni saya anak yang pertama. Jdi pengalaman tu mmg zero lah. Nak tnya kalau bersalin di hospital kerajaan mahal tak kos pembelajaan dia? Kena juga prepare kos dia. Hehe

43 Các câu trả lời

Bersalin kat hospital kerajaan lah murah setakat ni... Sebab kat hospital kerajaan sangat sesak dengan pesakit termasuk pesakit asing...

5y trước

Tulah wlaupun sesak ramai org tpi tu yg murah dan berbaloi.

Sy xde pglaman lg.. Tp sblm2 ni adk.. Bsalin krajaan klu mne stay 1 mlm dlm rm100lbih. Tp klu due pg kluar ptg xsmpai rm100 pn

5y trước

Sma mcm kak sa brsalin mlm dn pagi dah blk rm20 saja

Tak mahal pun lau normal under rm50 jew tu pengalaman saya la 2 kali bersalin hospital kerajaan

Okla.. Klu mcm tu kn.. Inshaallah mmg igt nk bersalin kt situ je.. He hehhe.. Dekat dgn uma.. Tq yee sis

x mahal sis.. wad pun just rm3.. bersalin normal dlm rm10 klj czer je 100++.. rm200 pun x smpai.. hehe...

5y trước

betul tu sis.. jgn gunakan istilah sekali seumur hidup.. apa salahnya utk anak la apa la.. better fikir masa depan.. byk nti nk guna duit... its ok kite tahu... klu duit terle ih smpai tak tahu nk bust apa blh la swasta.. hehe

Murah sgt2.. sy check in 3h 2m, bersalin normal, amik epidural & kene induce bil cuma rm50++. 😁

Dlm RM150 klau czer.. Sbb stay smpai 3hari..better prepare ja lebih.. Sbb xtau beranak normal or czer..

5y trước

Sama2.. Semoga dipermudahkan untuk awk nanti..

Tak mahal klau normal, klau oprate ade lah bayar lebih sikit dr pade caj bslin normal

Sye prefer ke Gov sbb klo ade issue.. Diaorg akan hantar ke Gov jugak..

Saya bersalin dekat hospital Langkawi, bersalin normal, rm60 sis.