nak tanya..

assalam ibu2. ada tak yg mcm sy bila tahu pregnant trauma dgn baby dlm kandungan disebabkn ad sejarah gugur 3 kali. 2 kali fully miscariagge, kali ketiga dnc. kalau boleh tiap minggu nk pergi scan nk tahu perkembangan baby tp takut melebih2 pulak bila terlalu risau. ibu2 tolong doakn sy dan baby ye semoga baik2 saja. alhamdulillah, pergi scan masa 6week dah dgr jantung baby🤲

nak tanya..
29 Các câu trả lời

faham, pernah rasa gitu. sy sekali je gugur. tapi 2nd pregnancy sy ada jugak bleeding masa first trimester. nangis jugakla sbb risau berulang gugur. kalau boleh nak beli mesin scan 😂😂 tapi alhamdulillah, doa je baik2, jaga diri extra care, sy dah bersalin pun bulan 9 lepas ☺️ mommy fikir yg positif je ok. tp kalau ada tanda2 yg merisaukan, pergi je klinik berapa kali pun yg mommy nak ☺️☺️

2y trước

ok sis🥹🥰